ЉУБОВ И ЗНАЕЊЕ ЗА ВАШЕТО КУЧЕ!!! Со повеќе од 50 годишно искуство, фамилијата на Bosch Tiernahrung GmbH & Co. KG, со седиште во Blaufelden-Wiesenbach, Германија, има долга традиција на производство на високо квалитетна храна за домашни миленици. Благосостојбата и здравјето на вашето куче е основата на она што го правиме. “State-of-the-art“ системите за производство и пакување ни овозможуваат да се насочиме кон научно-базирани рецепти со широк спектар на состојки, кои лесно се сварливи и привлечни за вашето куче. Нашето барање за постојан врвен квалитет на производите секогаш е поддржан од страна на сеопфатната контрола на квалитетот (HACCP, IFS, Food Check). Со IFS сертификатот (International Food Standard) се потврдува дека “Bosch Tiernahrung“ производите имаат сертифициран ВИСОК КВАЛИТЕТ (HIGH PREMIUM QUALITY). ОСТАВЕТЕ ЈА ВАШАТА ДОВЕРБА НА НАС - ВАШЕТО КУЧЕ ЌЕ ВИ БИДЕ БЛАГОДАРНО!